Priser og vilkår for bådplads

Herunder kan du se priser og vilkår for at leje en fast bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn gennem den kommunale havnefoged.

Udbyhøj Lystbådehavn har fået en digital betalingsløsning, hvor det er muligt at vælge den plads, som du ønsker og betale den via nettet. Alle nuværende lejere af bådpladser får tilbudt deres plads fra forrige sæson og skal i løbet af 21 dage acceptere og betale pladsen for den kommende sæson (1. april 2017-31. marts 2018). Herefter vil pladserne blive frigivet, og det er muligt for andre at leje pladserne.

Ved betaling af en bådplads binder du dig for hele sæsonen. Det er ikke muligt at få refunderet en del af det indbetalte beløb.

Hvis du er ny lejer, skal du betale et depositum svarende til et års leje af pladsen. Depositum er en sikring ift. ødelæggelser, manglende oprydning mv.

Har du spørgsmål til den nye digitale løsning skal du kontakte havnefoged Christian Heibel Godsk.

Lej din bådplads nu

Udbyhøj Lystbådehavn har 200 bådpladser fordelt på to bassiner. Priserne er:

Depositum skal betales første gang, hvor du lejer en bådplads. Leje af en bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn kræver et medlemskab af Foreningen Udbyhøj Havn, der er med til at skabe aktiviteter og samvær på havnen. Medlemskabet bliver opkrævet sammen med lejen en gang om året.

Vinteropbevaring indgår i lejen for bådplads.
Vinteropbevaring for både uden fast plads i havnen kan desværre ikke tilbydes.